Shah Alam Art Street

Serius……

Pada yang suka tentang art…Pada yang suka tentang lukisan/mural….Pada yang tak tahu nak buat apa…Pada yang tak tahu nak bawak anak/girlfriend/boypren/kawan kemana time2 weekend tu…Pada yang suka masuk tempat Free…Pada yang suka selfie…wefie…digalakkan ke Shah Alam Art Street.

Serius….memang ohsome!

Shah Alam Street Art

Nampak real kan…..

Shah Alam Street Art

Kawan baru ke?

20140921_171347

Kawan gaduh…Kawan sedih…Kadang-kadang tak faham adik beradik lelaki dan perempuan sebab aku takde adik beradik lelaki….Kadang-kadang aku pening dengan 2 orang budak comel ni…bila masa gaduh….gaduh sangat-sangat…bila masa baik…baik sangat-sangat….20140921_170517

Kunci pintu itu supaya kamu sentiasa selamat di dalamnya…..
20140921_173133

Sediakan payung sebelum hujan….sangat berguna pepatah melayu itu. Jangan pandang remeh perihal payung itu terutama kaum Hawa. Sejauh mana anda pergi…beringat-ingat tentang kemudian hari…20140921_171627

Bodyguard Mama….20140921_171441

Bila anak dara makin besar..mak dara rasa makin tua plak…..
20140921_171004

Matusan Clans 🙂
20140921_165544

Alahai Mak Jemah nan seorang ni…pantang mamalong possing…Mak jemah kenit pun sibuk gak…

20140921_172037

Aku? Aku tetap aku…..20140921_172426

Pantang den nak bergambor single…ada je saki baki yang sibok nak join….20140921_171206

Anak adalah harta dunia & akhirat. Love u anak 🙂

Amacam? tu pasal korang kena pergi Shah Alam Street Art ni.. 

Korang cari je Jakel Shah Alam, Seksyen 7. Dah jumpa Jakel…cari Tutti Frutti…lorong belakang tulah Shah Alam Street Art. Happy possing.

 

3 thoughts on “Shah Alam Art Street”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge