Gian Nasi Arab Lagi

Memang berhantu betul Restoran Les Oliviers ni. Sekali datang….berkali-kali nak datang lagi. Nasib baik 100% takde kolestrol. Kalau ada….makin naiklah berat badan aku nie…..

Sebenarnya tak rancang pun nak situ lagi….haritu masa dok post gambar kat whasapp group ex chambering hsk ….dorang cam terliur tengok…pastu terus nak jumpa-jumpa. Yang sorang dari UM P.Jaya. Yang sorang lagi dekat je, kat Jalan Sultan Ismail je. Tempat pertemuan harus ditengah-tengah. Puas pusing nak makan apa…akhirnya kedai Arab Melayu ni jugak yang kami tuju….

IMG_20141010_132355

Pilihan aku kali ini ialah Nasi Arab Fish (hahahaha…hentam saja namanya). Serius. Sedap. Makan dengan cili bakar tu…perghhhhh!!!!!terangkat…….

20141010_132210-001

Jatuh hati dengan menu ni…ada daging bakar….makan dengan roti …….aduhaiiii…….

20141010_132322

Dalam banyak-banyak Peguam dan Chambering yang praktis kat opis aku….2 orang nilah di antara yang rapat sampai dorang dah tak kerja kat HSK. Baik dorang ni.

20141010_140348

Kahwin nanti jangn lupa jemput akak tau 🙂

3 thoughts on “Gian Nasi Arab Lagi”

  1. Teringat zaman student dulu, innocent la sangat first time gi KL. jalan2 ngan kawan tengok 1 kedai ramai sangat orang makan. Kami pon oder 1 set seorang nasi arab. Sekali harga dia 10 hengget sepinggan.time2 student, memang tekejut beruks la, tp memang sedapla…
    Fyda Noh recently posted..Kenali Sindrom Pra-Haid WanitaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge