Nasi Daun Pisang

20141105_134936-003

Terkesan sungguh dengan iklan di dalam lif opis aku. Actually, atas opis aku adalah Hotel Premiera. Sedikit sebanyak memang terkesan dengan iklan-iklan makanan kat coffee house dorang tu….

20141105_134418-001

20141105_134447-001

Selain alakad, Premiera Hotel juga menyediakan hidangan buffet.

IMG_20141105_130903

Nasi Daun Pisang di Coffee House Premiera Hotel. Biasanya dinikmati di kedai mamak tapi sekarang dah ada di hotel pulak. Disebabkan bos mengidam, kami temankanlah bos makan…hehehehehehe…tipu…

20141105_131153-001

Pestime makan nasi Daun Pisang. Set biasa cuma RM10.00 (ada nasi, sayu bayam, kentang, nenas)..kalau tambah lauk RM5.00 (1 jenis lauk). Air kat sini memang mahal. Air tembikai je RM10.00. Mahal kan?

20141105_131229-001

20141105_131455

Nampak awek lalu…semua melopong…hehehehhe… 20141105_132009-001

Kami punya chambering (pelatih dalam kamar). Katanya, dia salah sorang stalker blog aku….hahahahahaha…akak buat-buat percaya ye Ezwar!

Overall, rasa Nasi Daun Pisang di Premiera Hotel memuaskan tapi tak boleh kalahkan kari ori maplay kot…hehehehe…Kalau korang nak rasa pengalaman makan Nasi Daun Pisang, boleh di Hotel Premiera, Menara Mara, Jalan Tuanku Abdul Rahman 🙂 Kamsahamnida!!! bos sebab sudi taja lunch kami. Semoga murah rezeki bos. Jangan lupa bagi bonus lebih skit ek…..  

Dapatkan Teknik Bakar Lemak Terpantas Disini!

 

11 thoughts on “Nasi Daun Pisang”

  1. Wahhhhh sedapnya makan ramai2 dengan pinggan yg begitu besar… lagi besar daun tu lagi banyaklah isinya kan… tapi nasi daun pisang sedap kalau makan dengan tangan jer kan.. tarik gear empat gitu… hahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge