Family Day HSK di Grand Lexis (Part 6)

Part 6…part terakhir….hehehehe….

Hari kedua di Grand Lexis, Port Dickson (aku kat sini dah hari ketiga). Itinerary untuk hari kedua adalah telematch ๐Ÿ™‚ Memang tak dan nak golek-golek atas katil. Masa begitu mencemburui kami….

Possing depan laluan bilik dulu….

 

Busy betul assi sebelah tu….

 

Dari zaman ko belum kawin dik…sampai dah beranak 3…lepas ni susah nak jumpa kan…

Budak yang memang susah nak join sukaneka nie…..

Special betul tempat telematch kami…siap ada Candy Booth gitew…kerlassss ko Remy ……

 

Testing…testing….last masuk acara lari dalam guni zaman sekolah rendah dulu…hehehehe….nipun takat possing jek…kalau aku masuk…konpem menang…tu yang malas nak masuk…hehehehehe…

 

Chambering aku, Ezwar Rasydan…Chambering paling hensem, paling comel, paling sado, paling awesome….(kena sebut semua tu…..diakan giler glamer..bahahahaha). Paling buat lawak pun ado….Lepas ni kalau ada chambering baru, wajib pandai buat lawak hokey….

Mak Buyung yang vounge gitew ๐Ÿ™‚

Maimun dari Syariah Department. Sapa ada masalah laki bini, boleh contact-contact kawan aku ni…

Chambering department aku gak, Cik Nabila a.k.a Bella ๐Ÿ™‚ Sapa-sapa nak pakai peguam fresh dari ladang HSK…dah nak long call pun, sila contact-contact dia ek ๐Ÿ™‚

Kak Tini & Siti dari Litigation Department. Sapa-sapa dah lama tak bayar rumah ke kereta ke elektrik ke….jaga-jaga….takut dapat surat saman je dari dorang ni…hehehehehe…

Liana & Kak Nadia dari Muamalat Department. Sapa-sapa nak buat agreement company ke apa ke yang besar-besar…boleh hubungi 2 mak dara ni…ย 

Sapa lagi partner aku, Kak Wanie. Kami dari General Litigation Department. Sapa nak saman company ke…nak merayu ke…boleh roger2 aku ek…..tapi takde diskaun…hehehehehe…

Acara Sukan untuk kanak-kanak bawah 4 tahun. Kumpul Gula-Gula Sampai Banyak ๐Ÿ™‚

Acara Sukan untuk Kanak-Kanak 4-7 tahun. Cari Gula-Gula Dalam Tepung….

Acara Sukan untuk Kanak-Kanak 8-12 Tahun. Bawak Bola Pingpong ๐Ÿ™‚

Acara Terbuka untuk semua keluarga HSK ๐Ÿ™‚ Acara Lari Dalam Guni…

Dah kamcing 2 orang nie….Hiba (laki Saiy)…..ย 

Pak Rashid tarik tali sampai tergeliat pinggang…wakaakaka…nasib baik dapat nombor 2 (Tarik Tali Spouse)

Macam-macam ragam dan memek muka….hehehehehe…

Aku tak masuk apa pun…tupun tolong tarik kejap je nak bagi menang…sib baik menang…hahahahaha…tarik tak sampai 5 minit pun sakitnya rasa seminggu….

Geng Akak Sado HSK ๐Ÿ™‚

Komiti yang sado belako ๐Ÿ™‚

HSK! One Team, One Dream!

Moto untukย HSK…..harap-harap bersatu belaka….Memang best sangat dapat berkumpul camni. Bukan selalu dapat jumpa kaum keluarga kan…harap-harap next year ada lagi….

Lepas check out pukul 12.00 tengahari tu, semua dikehendaki menghadiri Beach Party di Batu 4, Port Dickson. Macam-macam makanan adoooo….sapa tak datang salam keruk ngan THTO rugilah…tak dapatlah RM500 duit minyak….hehehehehe…

Kami sampai je terus THTO panggil bagi sampul surat. Berbunga-bungalah dalam hati…hehehehehehe….boleh beli Pandora…bengang je Pak Rashid….patutnya duit minyak bagi kat dia tapi bini dia lebih cekap….dan-dan aku cakap teringin sangat nak pakai Pandaro…muahahahahaha….Jangan marah ye yang….ย 

Sebahagian komiti-komiti dan para penajaย Family Day HSK 2014 ๐Ÿ™‚

Alhamdulillah, Family Day HSK 2014 di Grand Lexis, Port Dickson berjalan dengan lancarnya dan jayanya. Adalah dua tiga masalah…tapi semuanya kecil jek. Biasalah…dah lama tak buatkan…macam-macamlah yang tak kena. Tapi komiti semua bangga sebab our big bos (THTO) sangat-sangat berpuas hati dan tidak murka sepanjang 2 hari tu….Kami dah cuba beri yang terbaik. Semoga bertemu lagi….hehehehehe….

ย 

1 thought on “Family Day HSK di Grand Lexis (Part 6)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge