Lunch di Restoran Vasco’s, Hilton KL

Jumaat lepas, aku dipelawa bos gi teman klien makan. Tupun last minit…hehehehehe…gi ngan budak Chambee, Bella. Dari opis, kami naik monorel menuju ke Restoran Vacso, Hotel Hilton, KL Sentral. Ingatkan cepat tapi lambat gak…sorrilah bos…last minit memang camni…hahahahaha…

Bila aku sampai je, bos siap introduce…”nilah blogger tu…..”. Aku yang masih termengah-mengah sambil salam-salam …terkedu jap. Pehal plak bos ni sebut aku blogger plak…bos selalu skodeng blog aku ke? Mesti bos aku tolak gaji aku lepas ni…huhuhuhu….rupernya, ada klien kami ni penah baca blog aku masa kami pi Ho Chi Minh ritu kot…maybe dia ternampak muka bos aku (glamerr bos)…tu yang dia citer ngan bos aku…wakakakakaka…..tapi nasib baik bos aku tak penah baca blog aku…kalau tak malu weehhhhhh…..blog meraban je ni…..huaaaa…….

Cuma kali ni, aku tak hambik langsung gambar makanan hokey….aku malu sebab takde geng…..akak kan pemalu tahan gaban…..nampak je brutal kan 🙂

Klien aku redha je bila aku snap gambar dorang. Dorang siap suruh aku masukkan dalam blog lagi..hehehehe…Dua kakak manis ni memang ramah…sib baik…takdelah aku malu sangat….hehehehehe….Yang kecik molek tu bos dorang, Kak Amira. Dia kaki travel rupanya. Backpackers lagi…diapun suka baca blog yang travel….yang manis tu Kak Wina. Dia suka buat kek…korang kalau nak tempah kek ke cookies boleh like page Harwina Homemade Cakes And Cookies.   

Yang tengah tu Kak Liza dan yang hujung tu Ratna. Dah 2 kali jumpa dorang ni..selalunya kalau bos pi makan ngan dorang mesti ajak kami…hehehehe…

Lupa nak review makanan kat Restoran Vasco’s, Hotel Hilton nie….makanan tak banyak sangat tapi boleh untuk perut kecik aku ni. Desert kat situ memang best. Roti pratha dan kari pun sedap. Overall, sedap jek menu kat situ…cuma tak banyak pilihan jek….

InsyaAllah, panjang umur bertemu lagi kita. Terima kasih sudi bekerjasama dengan kami. Mudah-mudahan murah rezeki bos kami 🙂

Dapatkan Teknik Bakar Lemak Terpantas Disini!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge