Cousins Outing

 “Cousins are those childhood playmates who grow up to be forever friends.” -unknown

Girls outing!!!

Dah lama rancang…kejap on..kejap of..banyak betul dugaan nak keluar ngan my cousins ni…Sementara one of my cousins still kat sini…alhamdulillah, akhirnya menjadi jugak kami ber ‘outing’ last week. Lepas ni dah short sorang bila Ika balik Labuan…huhuhuhu…kena outing ke Labuan pulaklah lepas ni….hehehehehe…

Masing-masing pilih tempat yang statergik untuk jumpa. Paradigm Mall! Tempat paling akak suka poie…sebab akak dah aim satu benda…hehehehehe…. 

Kami decide nak makan korean food. Nak makan sambil keluar peluh. Mana lagi tempat heaven kalau nak makan makanan korea kan…Seoul Gardenlah. Makan sambil feeling-feeling duduk dalam sauna…hehehehe…

Teknik Bakar Lemak Terpantas!

Haiyoooo…pitam tengok macam-macam jenis lauk pauk untuk di grill…kukus…panggang….

Ini adalah antara kazen-kazen yang paling rapat dalam #IBClans…Yang freehair tu adalah kazen ipar yang paling satu kepala…dia boleh je masuk ngan kegilaan kami ni yang poyo kekadang…hehehehe..

Dorang jugak kazen yang selalu gadoh…pastu baik semula…pastu gadoh balik…pastu baik….kutuk-kutuk pun ado….hehehehe….Adat bersaudara…adakala bergadoh…adakala baik giler..tapi tu dulu…sebelum mengenal apa itu erti kehidupan sebenar…Alhamdulillah, ini adalah kazen aku yang paling sporting dan ngam satu kepala. Ada lagi kazen yang satu kepala…tapi dorang tak dapat join….

Teknik Bakar Lemak Terpantas!

 Masing-masing muka happy sebab akhirnya menjadi jugak plan kitaorang….Okey!Lets go to ………..ehem..ehem..

 

1 thought on “Cousins Outing”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge