Percutian di Swiss Garden Golf Resort & Spa Damai Laut (Part 2)

Assalamualaikum….Selamat Tahun Baru 2015! Biasalah akak terkesan kan…selalu terkesan dengan sesuatu….simpan banyak cerita….makan tahun dah siapkan entri….hehehehehe….Semoga apa yang diazamkan tahun lepas dah tercapai…yang belum tercapai…sambung untuk tahun ini. Aku pulak macam biasa…malas nak berazam-azam sebab aku bukanlah seorang yang kuat berazam. Cuma kalau ada rezeki nak tambah cahayamata plak tahun ini…insya Allah…..doak-doakan aku ek…..┬á

Okey! jom sambung cerita-cerita akak terkesan tahun lepas ek…..

Hari Kedua – 20 Disember 2014

Aktiviti di pagi hari kedua dimulakan dengan beriadah sambil berzumba. Memang meriah sangat…..ada 2-3 kumpulan gak tengah buat benda yang sama ngan kami cuma dorang takde zumbalah…hehehehe…..

Makcik-Makcik kami yang sangat sporting morting ni…..

Coach Taichi sedang bertaichi…

Berpeluh gak ketiak…hehehehe…

Best sangat bila sesekali bersenam beramai-ramai ni..:)

 

Lepak sambil gosip pasal hotel…hehehehehe…memang terbaikkkk….

Abah aku tu tak sabar nak memancing sebenarnya…..hehehehe…

Kupu-Kupu Gorjes IB Clans ­čÖéFeeling-feeling kat Krabi kengkunun…..huhuhuhu

Breakfast di sana pun so-so lah…tapi air kopi dia sedap sangat…hehehehehe

Breakfast ala-ala mat salleh….

Lepas breakfast, kami AJK teratas…bergegas mencari bahan-bahan untuk bbq malam nanti pulak…

dah macam Explore Race plak…hehehehe…

Jika anda mahu melakukan aktiviti bbq di┬áSwiss Garden Golf Resort & Spa Damai Laut, jangan risaukan untuk mendapatkan bahan-bahan mentah. Anda boleh je keluar ke Manjung. Ada Tesco, Giant dan Aeon. Tiga-tiga tempat┬ákami redah….semua ada….

Jom sambung mandi sebelum buat persiapan untuk bbq malam nanti plak….

1 thought on “Percutian di Swiss Garden Golf Resort & Spa Damai Laut (Part 2)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge