Balqis turns 14

Kakak Balqis genap 14 tahun hari ini. Sekejap je baby Mama ni membesar. Dah jadi anak dara. Dah naik form 2 tapi still tak boleh gi sekolah sebab tak elok lagi chickenpox.

Teringat zaman remaja aku dulu. Penuh cabaran. Darah remajakan..asyik menggelodak je. Jangan jadi macam Mama tau. Asyik kena sebat ngan batang paip getah je sebab selalu tak dengar cakap nenek.

2015 - 1

Selamat Hari Jadi my baby! Mama selalu akan support apa yang kakak cita-citakan. Mama akan selalu berada disisi kakak bila saja kakak perlukan Mama. Mama akan cuba jadi bestfriend kakak hari demi hari.

Mama sentiasa doakan yang terbaik buat kakak Balqis dunia dan akhirat.

17.1.2015.

We loves you baby 🙂

 

1 thought on “Balqis turns 14”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge