Butik Tudung Naelofar

Salam readers……

Mesti ramai yang dah pakai tudung Naelofar nikan? Akak baru je nak menerai…hehehehehe….Mula-mula cuma menemankan ibu mengandung yang mengidam tudung kak lopa ni…akhirnya terjebak jugak.

Tudung-tudung di Naelofar ni takdelah banyak pilihan sangat pun. Harga pun agak berpatutan. Harga mampu beli. Paling best….pelanggan boleh try tudung-tudung kat situ tanpa segan silu.¬†

Aku rembat tudung shawl instant ni selai. Shawl ni dari jenis shiffon. Tengok macam senang je pakai….rugi tak rembai selai kan…hehehehe….

Tak dapat lopa…ngan mak lopa pun jadilah kan…memang cantik mak lopa nie….kalau lopa lagilah cantik kot…..

Alamat  Kedai Tudung Naelofar :

No. 16 Jalan Wan Kadir 4

TTDI, Kuala Lumpur.

 

12 thoughts on “Butik Tudung Naelofar”

  1. cantiknya aunty kartini….. senang betul pakai instant shawl neelofa tu kan… zareene pun plan nak try.. Alin, yang kain chiffon tu berapa rm ek?

  2. assalamualaikum
    cantik sis bergaya dengan tudung naelofar
    senang dan cepat
    harga insyaAllah mampu milik
    mana2 yang berminat
    saya ada ready stock chic basic and forever young
    lawati ig saya naelofar_rubimfs
    dan blog saya http://naelofarrubimfs.blogspot.com/

    #nhauthorizedstockist
    #ilovenaelofahijab

  3. Assalamualaikum.. sy nk cuba perniagaan tudung neelofa, utk borong berapa yg plg minimum ya?boleh tak sy dapat senarai hrga? Tq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge