Baju Murah RM15 je….

Aku rasa t’shirt I AM tu dah lama glamer kot dan macam kebiasaan aku kan lambat skit….orang dah buat kain buruk aku baru nak buat. Kisahnya masa nak buat family day IB Clans ritu….mula-mula macam malas nak buat baju tapi tarak syok pulak. Lepas tu terbaca dalam blog Ana Suzana ada tempah baju RM15 hengget je selai…murahlah kan???

Aku just whatsapp jek ngan budak ni…Syamirul nama dia…baik budaknya…layan je soklan-soklan merapu aku….dahlah tempah last minit kan….hahahhaha…

Macam-macam pattern tulisan/warna/corak korang boleh pilih. Kualiti kain memang superbbbb!!!Berbaloi dengan harga….t’shirt lengan pendek cuma RM15 dan RM18 untuk lengan panjang. Murah kan????

Ramai pulak yang berkenan…..untuk sepupu sepapat. Kalau korang nak ambil sendiri pun boleh. Kedai dorang kat area Econsave Puncak Alam. Akupun pi amik sendiri ritu….
Tadaaaaa….cantik tak baju I AM akak gorjesss…..meletopsss kan……hehehehehe…..

Sesaper yang nak tempah boleh hubungi Syamirul : 011-29498687

Facebook : Santai Wear Collection

Blog : Santai Wear

Alamat Santai Wear

No. 31-1, Jalan PPAJ 3/1,
Pusat Perdagangan Alam Jaya
42300 Bandar Puncak Alam, Selangor.
Tel: 03-6039 1300

8 thoughts on “Baju Murah RM15 je….”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge