Makan di Waroeng Penyet dengan gadis gorjes

Cerita jumaat lepas. Baru dah updatekan…biasalah akak terkesan kannn…..Dah dua-tiga kali terlepas nak berjimba ngan gadis-gadis gorjes ni. Sebenarnya, gadis-gadis gorjes ni adalah mereka yang pernah bekerja/berpraktikal di opis aku satu ketika dahulu. Bila dan masing-masing dapat pekerjaan ditempat lain, hubungan kami tetap akrab di whatsapp. Lagipun si kecik, Aisyah tu dah nak kahwin bulan Mac nantikan..so berjimba-jimbalah dulukan….dengan syarat berjimba haruslah hari Jumaat 🙂 Akukan suka mengantuk + penat…..kekekekeke…..esoknya boleh tidur secara berjemaah 🙂

Ok. Bagi memudahkan perjumpaan kami, kam memilih The Curve sebagai lokasi untuk berjimba. Mudah. Berada ditengah-tengah. Senang sikit aku nak suruh Pak Rashid jemput nanti kan…..

Kami berempat dari opis terus menuju ke The Curve. Janji nak jumpa pukul 8.00 malam. Sempatlah solat dan ronda-ronda The Curve dulu…..

 

Kali ni ikut selera mak buyung, Saiy…kami makan kat Waroeng Penyet, The Curve. Gadis gorjes yang pegang bunga comel tulah bakal pengantin tak lama lagi. Dulu semalamnya, birthday dia, so gadis gorjes sorang lagi, Attiya siap buatkan flower bouquet yang sangat comel 🙂

Dapatkan Tips Kurus Cepat Disini! 

before makan, possing dulu….

after kenyang pun wajib possing kat #waroeng penyet….

Sementara tunggu Pak Rashid jemput, kami lepak kat live band tu….memang gadis-gadis gorjes ini awesome. Buat akak muda 10 tahun…bahahahahaha…

Lepak sampai The Curve pun dah nak tutup masa tu. Kebetulan masa aku dah balik, dorang celebrate birthday gadis gorjes, Aisyah. Suka bakal pengantin kecik tu….hehehehehe…. 

Buat gadis-gadis gorjes, Nisa, Saiy, Fath, Aisyah & Tiya, love you adik-adik manis. Semoga persahabatan kita hingga hujung nyawa. Nak lepaking, jangan lupa jemput akak gorjes ye….All the best to Gadis-Gadis Gorjes 🙂

Dapatkan Tips Kurus Cepat Disini! 

6 thoughts on “Makan di Waroeng Penyet dengan gadis gorjes”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge