Majlis Pertunangan Zafirah & Hazrin

Salam readers! 

Raya Cina ritu, kami sekeluarga balik kampung mak aku. Wahhh!!! macam jauh je bunyinya kan…..kampung mak aku dekat je…sebelah kampung abah aku….kekekekeke…kampung jugakkan!

Adik mak aku buat kenduri bertunang. Berkampung kat umah mackcik aku dari hari Isnin sebelum Raya Cina lagi. Biasalah…pasang pelamin 3 hari 3 malam…kekekeke…style keluarga IB Clans yang memang suka berkumpul beramai-ramai walaupun selalu jumpa.

Atas permintaan sepupu aku, Pira yang nak bertunang tu…adik-adik aku buatkan mini pelamin bertemakan Frozen 🙂

Malam sebelum kejadian 🙂 yang muda duduk depan pelamin…yang tua duduk kat dapur..kekekeke….

Sebelum pihak lelaki datang..kami rasmikan dulu…hehehehe…ada orang cakap muka aku lain?

macam mak lampir ke?kekekeke

Takde can langsung nak berdua-duaan…ada je kaki sibuk

lovely kupu-kupu, Mak Ita 🙂

Uncle Gorjes kami 🙂

baby bushuk Mama….sikit hari lagi tenggelam mak….

Dayang-dayang senandung untuk Princess Elsa 🙂

Sorang dayang terlebih muncit….hehehehe…

Nasib baiklah Pira ni jenis tak kisah. Semuanya ok. Dayang-dayang kertu pun dilayannya jugak…kekekeke. Pestime jugak kami pakai sedondon untuk majlis bertunang ni…

Kami memang suka havoc-havoc ni….Keluarga Makcik saya 🙂

Joget zapin jap…hehehehe… 

Comel betul Elsa ni 🙂 Menantu den pun ado gak menempel sebelah Qayyum ….hehehehe

Selamat Bertunang buat Pira & Hazrin. Masuk keluarga IB Clans, kena hati kental tau! Kena havoc-havoc tau! Tahniah both of you. Tak sabar menanti bulan Ogos pulak 🙂

2 thoughts on “Majlis Pertunangan Zafirah & Hazrin”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge