TGI FRIDAYS

Sepatutnya update entri ni dulu…tapi bagi can kan mak bapak yang over excited celebrate annivesary dulu ek….

Birthday kakak Balqis jatuh 17 Januari lepas tapi disebabkan kakak Balqis kena chicken pox…kenalah tangguh makan-makan kan….Hadiah dah bagi lepas elok chicken pox ritu…

Tahun ni Balqis sibuk paw nak hadiah kasut Vans. Layankan aje….

Birthday girl tak mau kek…so belikan aiskrim jelah….

Macam biasa port lepak kami area The Curve lah. Tak plan pun nak makan di TGI Fridays ni. Pak Rashid terus menonong je masuk situ. Kami follow jelah. 2-3 kali aku tanya, betul ke nak makan sini? Banyak kali jugaklah Pak Rashid angguk kepala. Sebenarnya, pertama kali kami makan di TGI Fridays ni. Selalu nengok orang makan je. Aku pun tak tau nak makan menu apa. Lalu kuserahkan pada Pak Rashid yang bijak memilih bab makanan ni…..Harga di TGI Fridays ni boleh tahan jugak. Mungkin setahun sekali bolehlah kot…kekekekeke….

Coklat Oreo

ni aku punya menu yang telah dipilih oleh Pak Rashid. Aku bajet macam fish & chip. Sekali dapat macam nasi arab daaaa….Chicken with Peppers and Mushrooms berharga RM30.90…..Southwest Mac & Cheese. Nyummy!!!Harga sepinggan RM27.90

Spaghetti paling sedap di TGI Fridays 🙂 Garlic Spaghetti Vegetali berharga RM20.90. Memang sedap giler. Tapi ni untuk Pak Rashid. Akhirnya kami bertukar menu…kekekekeke…

Boleh refer SINI untuk harga menu makanan di TGI FRIDAYS
Muka adik ipar aku yang memang tak boleh blah…bajet macam Wak Doyak…kekekeke…

Muka Pak Rashid still dalam renovation….kekekeke…kulit orang tua kalau kena campak memang lambat nak baik. Puas tenyeh Vitamin E…krim F…krim G…kekekekeke…tapi awak tetap ganteng di mata saya 🙂Semoga kakak Balqis jadi manusia yang lebih baik dari semalam. Love you 🙂

1 thought on “TGI FRIDAYS”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge