House Warming Rumah Baru As & Abang Pali

Sabtu lepas, sepupu aku yang kami panggil abang (walaupun dia lebih muda dari kami) buat kenduri kesyukuran sempena duduk rumah baru di Bukit Saujana dan majlis harijadi buat anak-anaknya, Mia dan Adam debok.

Sebenarnya dari malamnya kami dah berlonggok di rumah abang. Saja menyibok sebenarnya. Lagipun rumah abang tak jauh pun dari rumah aku. Senang nak ulang alik.

Bertemakan Frozen lagik:) tapi kali ini biru campur pink pulak….. 

dengan kupu-kupu kesayangan…Kak  Long & Ita

tumpang wefie kat wall paper rumah abang. 

Candy Buffet nilah yang kami dok buat dari malam sebelumnya tu…..semua Frozen…

Birthday girl & birthday boy…..Selamat Hari Jad sayang-sayang mamalong….semoga membesar bagai johan dan sentiasa membahagiakan keluargamu…

Menumpang kanak-kanak ribena…

Kesayangan Mamalong 🙂

I Love You Mia…….

Buat tuan rumah, As dan Abang Pali….selamat menduduki rumah baru. Pelan-pelan kayuh nak beli perabot rumah..macam akak dulu…makan tahun nak memenuhkan perabot rumah…hehehehe….

4 thoughts on “House Warming Rumah Baru As & Abang Pali”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge