Mini Library

WISHLIST NO. 6 (2015)

Dari zaman kecil lagi aku memang berangan nak ada mini library. Tu pasal masa sekolah aku suka jadi pustakawan sekolah. Boleh baca buku free dan lama-lama pinjam. Tapi aku tak suka baca buku pelajaran…hehehehe…Atleast, dah ada bookcase pun dah ala-ala macam library gak kan?

Tempat yang strategik untuk aku jadikan mini library adalah bilik tidur aku. Tapi sesuai ke? Sebenarnya, bilk tidur adalah tempat yang sesuai untuk dijadikan mini library sebab sambil nak melelapkan mata, kita boleh membaca buku kegemaran kita.

Sebahagian buku-buku novel aku dah tersusun. Happynya rasa masa ni…akhirnya novel-novel aku dah tersusun rapi 🙂

Aku letak bookcase ni bersebelahan dengan wardrobe. Rasanya kat situ tempat stratergik. Lepas ni nak beli table laptop pulak…..hhehehehehe…

Wishlist Keenam aku ialah mahu membaca novel bahasa inggeris sekurang-kurangnya 3 buku. Boleh ke? kekekekeke…tunggu je kronologi nanti ek…

8 thoughts on “Mini Library”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge