DIY Label Makanan

Aktiviti dihujung minggu aku. Mari kita label melabel 🙂

Memang dah lama berkenan dengan label-label makanan kat dapur ni. Aku pulak bukanlah orang yang terror nak edit bagai kan. Kalau tempah sticker label ni mesti mahal dan mesti nak kuantiti yang banyak pulak. Satu hari tu..member blog dan FB buat status sapa nak sticker label percuma…akulah yang laju kan….

Apa yang korang perlukan adalah sticker label. Boleh beli kat kedai stationery.

Siapun untuk Gula & Uncang Teh. 

Terlupa plak label untuk Ikan Bilis, Bawang Goreng, Udang Kering, Cili Kering…..hehehehe 

Akukan bukanlah selalu masak. So, tak banyaklah nak label barang makanan.

Amacam? Mudah kan. Aku sukakan sangat tau. Nampak cun walaupun hitam putih je….Kalau korang berkenan, boleh usher-usher blog MAMA BARD ni…mintak izin dia dulu tau…..

Harapan aku, kalau dah ada label makanan tu…semoga aku selalu ada mood memasak & lebih rajin memasak …..ngeeeee….

11 thoughts on “DIY Label Makanan”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge