Welcome to the world Roro

Assalamualaikum dunia! Good morning.

Semoga hari ini lebih diberkati dan dimurahkan rezeki buat anda semua.

Alhamdulillah, setelah ke hulu ke hilir mencari hospital semalam…akhirnya ‘Roro’ lahir ke dunia ikut tingkap jugak sebab besar sangat. Ngeee….IMG-20150326-WA0031

Baby ‘Roro’…hehehehe…bajet macam anak retis…amik gambar sipi-sipi je….ini semua keja makngah kamu…wakakakaka…Melekat terus nama ‘Roro’ tu ek….takpe…nanti mamalong announce nama sebenar ‘Roro’ dengan full face ‘Roro’ yang dah macam anak korea tu……

Selamat datang ke dunia ‘Roro’! Semoga membesar dan menjadi anak yang soleh buat ummi dan babah kamu 🙂

Tak sabar mamalong nak jumpa kamu ‘Roro’…..

3 thoughts on “Welcome to the world Roro”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge