Jatuh Cinta dengan Secret Skin White Kawaii Collagen

Ya. Aku seorang yang mudah terpengaruh. Nak buat macamana….kulit wajah aku tak macam orang lain. Dari remaja sampai dah beranak dua tetap bermasalah.

Pantang nampak! Mesti nak try….Dah macam-macam produk aku cuba…tetap macam tu jugak….aku redha hokeyyy….

Kenapa tiba-tiba aku jatuh cinta dengan Secret Skin White Kawaii Collagen?

Ntah….aku pun tak pasti tapi sejak adik aku ajak sharing beli Secret Skin White Kawaii Collagen ni. Kunun-kunun nak lebih putih. Kan kena beli 2 botol. Aku ni kesiankan adik aku yang tak cukup duit tu…maka aku pun gatal nak cuba Secret Skin White Kawaii Collagen ni….

Aku cuba bukan untuk putih. Aku cuba dapatkan kulit muka yang bersih tanpa jerawat. Terlalu lama aku stress ngan jerawat kat muka ni. Teringin gak bila keluar tu pakai bedak baby johnson je…hehehehehe…

Menurut info yang aku baca, keberkesanan Secret Skin White Kawaii Collagen seawalnya adalah 3 hari. Dah 3 minggu aku minum…aku tak rasa apa-apa perubahan pun. Pastu dengar satu lagi fakta, 5 bulan guna Secret Skin White Kawaii Collagen ni baru lihat perubahan besar kat diri. Ok. Aku tunggu lagi 4 bulan.

Sebab apa aku terus ambil Secret Skin White Kawaii Collagen ni jika tiada perubahan?

Sebab aku suka rasanya dan senang sangat nak masuk tekak ni. Akukan pemalas nak telan ubat jenis biji. Kalau air..sekali slurppp je….

Khasiat Secret Skin White Kawaii Collagen ialah :-

• Merangsang kolagen kulit

• Menghalang sinar UV matahari
• Mengaktifkan penghasilan kolagen
• Melambatkan penuaan
• Meningkatkan stem cell kulit
• Pemutihan kulit lebih pantas
• Kulit lebih anjal & muda
• Menghilangkan kedutan
• Menghilangkan kulit sun-burn
• Menghilangkan jerawat
• Menghilangkan parut hitam

• Mengurangkan jeragat
• Mengatasi kulit bersisik
• Kulit kering menjadi lembap
• Kulit kasar menjadi halus
• Mengatasi penyakit kulit
• Mengatasi masalah kulit rosak
• Mengatasi masalah tumit kaki pecah
• Mengatasi masalah kulit merekah
• kulit celah-celah badan yg gelap menjadi cerah (ketiak & celah peha)

Kulit aku jenis buaya, susah nak dapat produk yang benar-benar serasi. Semua di atas belum terjadi pada aku lagi…kita tunggu 4 bulan lagi ek….

Jika korang seorang yang sabar seperti aku, boleh order Secret Skin White Kawaii Collagen dengan >> PEREMPUAN PATUT BELI

 PS : Nak cantik perlukan pengorbanan dan kesabaran…..bertabahlah wahai hatiku…

 

banner_54ec4e641ec11

 

4 thoughts on “Jatuh Cinta dengan Secret Skin White Kawaii Collagen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge