Long Champ pertamaku

Wishlist No. 4 (2015)

Dulu aku pandang beg doreomon ni sebelah mata jerrr…dah bertahun kot beg ni glamer….baru-baru ni je aku jadi terkenan plak….termengidam nak beli sesangat….

Aku siap suruh adik aku usya-usya harga beg doreomon ni kat Malaysia. Memang mahal tahap gaban kot….uish…tak mampulah aku lagi….*silamenabunglagi*

Kebetulan pulak, Fath (ex-chambering opis aku) nak tour ke London-Paris Februari ritu. Siap offer nak kirim barang kat sana tak? Menggediklah aku nak kirim kennnn…..

Lepas godek-godek harga beg Long Champ Paris yang jauh lebih murah dari Malaysia (harga kalau kirim kat oranglah). Jenuh jugak korek segala tabung untuk wishlist aku ni…..termasuk ngendeng kat Pak Rashid 🙂

Lamanya nak tunggu Fath balik hampir 2 minggu…..makin tak sabar bila Fath bagitau…bag aku dah beli……..Omaigod….sabarlah hati….

Shantekkkk takkk????

Saja pilih kaler hijau turqoise ni. Akukan suka hijau…opkoslah pilih kaler hijauuuu…..jenuh nak menjaga nanti ni….

Long Champ Le Pliage Short Handle

Suka? Opkos suka sangat terasa macam aku sendiri yang pi beli Long Champ kat Paris….kekeekeke….

Walaupun orang kata macam beg pasar malam…#akuyangbelikoyangpanas…hehehehe

Aku pilih beg Long Champ jenis Le Pliage Short Handle. Kalau harga kat Paris 62,00 €. Boleh sesangatlah jika dibandingkan harga kat Malaysia ni. Suka hakak tau…impian akak nak beli satu beg tercapai walaupun impian nak jugak ke Paris tu tak tercapai-capai lagik…

Ada lagi 8 wishlist masih belum tercapai untuk 2015…..

PS : Ada sesiapa nak pi Paris lagik? Nak kirimmmmm….hehehehehee

 

2 thoughts on “Long Champ pertamaku”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge