Tanjat Akak Gegurl

Selalunya selepas acara ‘long call’ untuk budak-budak chambering nie, bos akan belanja makan. Kami memang selalu jadi pak sibuk menumpang popular chambering yang dah jadi peguam sebenar ni. Lalu mengekor makan di Hotel Majestic, Kuala Lumpur.

Sebelum ke Restoran Contango, kami disuruh lepak kat bilik Colonial Cafe terlebih dahulu sementara tunggu yang lain sampai. Memang cantik bilik menunggu ni. Siap hidang makanan ringan dan air minuman lagi…kerlasss mak jemah lepak sambil possing dalam bilik tu kannnn…..

feeling-feeling macam pengacara Nona pula…ngeeee…..

Amacam? Macam pengacara TV tak? kekekekeke…..

Tahniah! Ezwar Rushdan. Semoga awak menjadi peguam yang disegani..yang cemerlang..terbilang dan gemilang di Malaysia 🙂

Tiba-tiba……ada kek harijadi dah menanti. Aku ingatkan untuk Ezwar sempena ‘long call’ dia…sebab sebelum tu dorang ni memang kalut-kalut pasal kek….rupanya untuk aku ngan PA bos, Ad. Tanjat akak gegurl ngan abang boboi tau….tanjat sampai nak nangis. Malu beb depan keluarga Ezwar…pastu depan big bos, THTO pulak tu…rupanya dorang dah berkomplot dari awal lagi nak tanjatkan akak gegurl ngan abang boboi 🙂

Teng!Teng! Memang kek kegemaran aku ni…Strawberry Cheese Cake 🙂

Kami lahir di bulan April atau orang korea kata Sa Wol 🙂

Akak gegurl terharu sangat. Memang akak gegurl tanjat sangat tadi. Memang hebat lakonan para peguam dan para sahabat serta para big bos. Terima kasih tidak terhingga ata kezutan ini 🙂

Ingatkan dah settle masa kat Majestic Hotel tadi…balik opis…ada kejutan lagi dari CLPG team……huhuhuhuhuhu….2 kali akak gegurl ngan abang boboi tanjat rini…….

Pandai dorang ni berlakon. Siap kawtim ngan bos suruh kami masuk dalam bilik bos bagai…pastu tetiba bawak kek lagikk…. 

Pasal kek Baskin Robbins ni pun…budak-budak temberang kat gua…..mati-mati gua ingat betull…rupanya kek ni untuk akak gegurl ngan abang boboi…..

Akak gegurl potong dulu ek……

Abang Boboi pulak punya turn…..

lagi sorang abang boboi tanjat….kekeekekekeke…pun lahir bulan April 🙂

uolls taknak tiupkan…akak gegurl tiupkan ek….

Pengarah dan Pelakon-Pelakon yang hebat di HSK. Memang gempak lakonan korang walaupun hampir kantoi.

Tima kasih yang tidak terhingga buat team CLPG yang menjayakan episod “Tanjat Akak Gegurl dan Abang Boboi” . Hanya Allah yang dapat membalas kebaikan korang terutama bos 🙂

p/s : kalau dalam kek tu ada sampul bonus, lagi akak gegurl tanjat ….hehehehehe… 

1 thought on “Tanjat Akak Gegurl”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge