Putrajaya

Dapat ke Putrajaya ni setahun atau 2 tahun sekali je. Tupun jika ada jemputan atau event apa-apa. Kalau takde…memang tak berpeluang nak ke sana sebab jauh kot. 2 minggu lepas, kami ada jemputan Majlis Akikah Zidan Sameer dari saudara abah di Putrajaya. 

Terima kasih Kak Alin sudi jemput kami sekeluarga. Lebih setahun kot kita tak berkumpul sampai abah orang pun dah rindu ngan Pakcik Salim…hehehehe…. 

Tempat yang belum sempat singgah di Putrajaya. Jambatan Putrajaya 🙂 Inipun Pak Rashid yang suruh possing-possing. Dia tunggu dalam keta je..

Bergambar kenangan. Kan susah nak ke Putrajaya lagi…hehehehe…

Abahku yang hensem dan Makku  yang jelita. 

Wefie dari kami 🙂 sebelum singgah ke IOI City Mall Putrajaya. Memang best dan besar kot….

p/s : 13 Jun ni nak turun lagi ke Putrajaya untuk event #SBB2015 pulak. Harap-harap dapat kawanlah nanti…nerveous jugak sebab pi sensorang je ni….

 

4 thoughts on “Putrajaya”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge