Raya Keenam, Kelapan & Kesembilan

Hamik kau….. tajuk aku boleh buat korang muntah hijau kot…kekekekeke…selagi tak habis raya tu…itulah modal aku dalam blog aku ni….

Mana raya yang takde entri tu maksudnya, aku menanti tetamu datang dirumah mak dan abahku….

Sementara aku masih bercuti, Raya Keenam, kami #gengakakgorjes 4 orang pi Jakel Shah Alam. Orang lain nak kahwin, sepupu sepapat yang over selalunya…hehehehehe….

hakak gorjes nan seorang ni pening pilih kain…semua lawa-lawa…

hasilnya…tadaaaa…semua kiriman dari sepupu sepapat…tak sabar nak tengok hasil baju kami nanti…

 Raya kelapan beraya ke rumah abang sepupu aku belah emak, AbangLong dan Kak Ayu 🙂 Makan laksa kita ek….

Pengantin Lama vs Pengantin Baru
besan kiter…kekeke

Raya Kesembilan beraya rumah sedara mak yang lama terpisah di Senawang. Nasi Ayam uncle Joe memang mantap. Sedap sangat 🙂

Alhamdulillah…kaki Qayyum dah makin kurang ngilunya…aku still sapu minyak panas supaya dia rasa selesa selalu. Terima kasih buat semua tuan rumah yang sudi terima kedatangan kami. Semoga murah rezeki uollsss…

Menarik Tertarik : Harga Kereta Volkwagen Menurun? >> KLIK SINI

8 thoughts on “Raya Keenam, Kelapan & Kesembilan”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge