Walimatulurus Zafirah & ZulHazrin (Part 1)

Assalamualaikum dan salam sejahtera….minggu lepas berlangsungnya perkahwinan sepupu aku, Zafirah & pasangannya ZulHazrin. Apa yang buat kami ahli keluarga IB Clans teruja sebab buat pertama kalinya dalam keluarga kami lalu bawah pedang. Jakun kan?

Malam Berinai Kecil

Sebelum berlangsungnya majlis perkahwinan tersebut, macam biasa kami sepupu sepapat yang poyo ni akan buat majlis berinai kecil untuk bakal pengantin. Dah sepakat dengan beberapa waris IB Clans bertemakan “Tema Baju Tidur”.

Memasing menggelabah cari baju tidur…hahahaha..selalu kat rumah pakai t’shirt dan seluar je kan….sib baik ada kedai murah ๐Ÿ™‚ Thanks buat As sudi belikan kami baju tidur yang comel tu…ย Good Night Everyone ๐Ÿ™‚

Si Tukang Ukir Inai Jari ๐Ÿ™‚

Jika berminat boleh PM di Ratu Mahligai Eksklusif

Majlis Akad Nikah Opie & Zaraย 

Rezeki Pakcik Rahim dan Cik Nah dapat menantu 2 sekaligus. Jumaat malam, satu-satunya anak lelaki Pakcik Rahim & Cik Nah selamat menikah dengan Zara. Alhamdulillah. Majlis sanding akan diadakan pada Oktober nanti.

selfie ngan pengantin baru ๐Ÿ™‚
besan ngan menantu i…..hehehehe

family kesayangankuSebahagian waris-waris IB Clans. Roro sedapnya turu…hehehehe

Selamat datang buat Zara ke dalam keluarga IB Clans. Selamat mengharungi suka duka bersama keluarga IB Clans. Jadilah isteri dan menantu yang solehah.

Salam perkenalan dari #gengakakgorjes ๐Ÿ™‚

Menarik Tertarik >> Klik Sini Untuk Lihat Gambar Nostalgia Kuala Lumpur Satu Ketika Dahulu

2 thoughts on “Walimatulurus Zafirah & ZulHazrin (Part 1)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge