Majlis Bertandang Zafirah & Zulhazrin

Tak habis lagi hakak bercerita ye kawan-kawan….hehehehehe…layan ajelah entri Kaqlin korang ni ek…

Kali ni Majlis Bertandang ke rumah pengantin lelaki pulak. Dekat je…kat Taman Bangi Indah jer…dorang ni tak pandai cari calonlah…carilah orang Korea ke kan…jauh sikit boleh pi menghantar…hahahahaha…

Kali ni dapat lagi tengok pengantin lalu bawah pedang lagi. Cuma kali ni ada askar-askar perempuan…hehehehe…

Bertemakan hijau/pink, kami sampai ke rumah pengantin lelaki lebih kurang jam 12 tengahari. Pengantin tengah siap lagi masa tu….

Sementara tunggu rehearsal pengantin, selfie itu wajib ๐Ÿ™‚Sebahagian IB Clans…
ย Habis je pengantin berarak, kami terus tuju meja makan. Perut memasing dah lapar…hahahaha…tanpa dipelawa…aku belasah dulu…

Tak menyempat nak bergambar ngan akak-akak sado ni…sepupu aku yang lelaki termasuk laki aku sibuk gak nak bergambar ngan akak-akak sado ni…kunun-kunun nak balas dendam sebab last week kami yang bergambar ngan abang-abang sado…kekekeke….tapi tak sempat pun…cepat benar akak sado ni balik….

Hamboiii…mak aku sakan sedondon ngan abah….

Kasi can kat anak-anak dara ni possing ngan pengantin…Keluarga Makcik aku (mak pengantin)

Doa kami semoga perkahwinan Pira & Hazrin kekal hingga ke jannah. Terima kasih kepada pihak pengantin lelaki atas layanan baik.

Selamat datang ke IB Clans buat Hazrin. Jadikan kami semua seperti saudara kamu sendiri. Jangan malu-malu sebab kami semua giler-giler remaja gitew. Harap tabah dan sabar dengan kepoyoan kami. Walaupun poyo tapi kami baik hati tau. Walaupun giler-giler remaja tapi masih waras….ok bai ๐Ÿ™‚

Menarik Tertarik >> Anda Mempunyai Rambut Kering & Kusam? Ketahui Caranya Disini!

6 thoughts on “Majlis Bertandang Zafirah & Zulhazrin”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge