Kamera Canon 650D Untuk Dijual

Kamera Canon 650D ni saya beli masa tahun 2013. Biasalah…masa tu tengah masyukkk…pastu trend orang sibuk pakai kamera jenis DSLR pulak. Akupun tergedik-gediklah nak pakai DSLR kan…bila dah lama-lama rasa semak pulak nak hangkut DSLR ni. Dah teringin nak pakai kamera yang kecik pulak…huhuhuhu…

Setelah berfikir beribu kali, aku dengan rasa rendah diri…mahu meng let go kan kamera Canon 650D aku ni. Kamera Canon 650D ni best sebenarnya. Dahlah touch screen…boleh diputar-putar pulak screen dia. Memang syokkkklahhh kalau reti guna. Malangnya aku ni, dahlah jarang guna…tak pandai pakai pulak tu…huhuhuhuhu…rugi…rugi….baik aku jual je…

Kalau ada sesiapa yang berkenan, bolehlah komen entri ini atau whatsapp aku di 013 4235479 🙂 Sapa cepat dia dapat.

Pengumuman : Harap maklum bahawa kamera tersebut di atas telahpun dijual. Harap maaf dan terima kasih 🙂

Menarik Tertarik >> Dapatkan Telefon Pintar Dengan Harga Menarik Di Maxis

9 thoughts on “Kamera Canon 650D Untuk Dijual”

  1. Hi, I came across your blog and enjoyed reading your interesting entries on amazing stories and personal insights! I find it really great that you are sharing your experiences with your readers.

    Zalora is looking to work with talented bloggers, and I was wondering if you would be keen on a one-time blog collaboration with us. Do let me know if you are interested by emailing me at izz.latif@zalora.com.my so that I can fill you in with the details. Hope to hear from you soon!

  2. i pon ada camera ni hehehehehe best pakai gambo pon boleh tahan sampai skang pakai camera ni..i sayang nak jual terpaksa beli handbag bagak skit nak sumbat camera godang nih! tapi skang camera hp lagi canggih hehehe serius walaupon canggih pixel dslr masuk lapotop lagi cun tau hehehe kalau zaman dah tak pakai laptop nampak gaya saya pon kena jual dslr tuh! hehehe
    bitt recently posted..Keputusan Contest teka mana Iskandar dan Ismeth 2015My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge