Jom Ke Gold Coast

 

Siapa pernah pi Gold Coast, Australia? Kaqlin pun tak pernah jejak.Siapa yang tak  teringin nak ke Gold Coast kan? Opkos semua teringin termasuklah aku kan…asyik pi negara Asean je…nak jugak tengok mat saleh bermata biru kan….tapi belum ada rezeki lagi.

Cuba-cuba buka website Air Asia…macam best je macam menarik je….

capture-20151009-175853

 

Gold Coast memang terkenal dengan lautan yang cantik sangat. Sesuai buat surfers…inilah dunia anda….

Apa lagi nak ditunggu? Cepat book tiket dengan Air Asia ke Gold Coast, Australia serendah RM499 sahaja. Masih harga mampu milik lagi ni. Kaqlin nak pergi jugak tapi nak settle tahun ni punya bajet dulu…Happy Holiday 🙂 

 

 

12 thoughts on “Jom Ke Gold Coast”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge