Cikea memang berhantu

Entri terlajak lambat namanya….hehehehe…

Mesti korang kata..rajin benor aku ke rumah Cikea ni kan…udah dekat dengan rumah aku…udah masuk pun free…udahnya aku pi jelah rumah Cikea 🙂 Dekat sangat ke? Adalah dalam 10-15 minit dari rumah aku…dekat kan…kan…tu pasal aku suka pi rumah Cikea…Kadang tu bukan membeli belah pun…cuma cuci mata je sambil makan meatball…

Kali ni pergi sebab nak temankan makku yang jelita tu nak beli barang-barang dia..Nak modified tempat lepak kat rumah dia katanya… 

 

Nah! Belanjer gambar Pakcik Atuk dulu….hehehehehe…

Selain makan-makan kat rumah Cikea, kita jugak boleh selfie-selfie  :mrgreen: (dengan oppo, muka jadi suci murni kan…keekekeke)

Cobaan menggoda Pak Ra Shid membeli sofa  😀 

Sapa nak bukak cafe tu memang sesuai buat style ni…simple but nice

Hamboiii!! Nek Nab pun turut terjebak…kekekeke…Kopi Satu!!!!

Terima kasih Cikea sudi taja lokasi dinner kami…wakakakakaka….poyo lakik binik kan…

Selain makan-makan..selfie-selfie…kita boleh cilok idea Ikea untuk dapur kita ke..ruang tamu kita ke…syokkk weeiiii kalau dapat dapur camni…

Masa nak membayar….cari lakik….lakik takde…

Carik punya carik…rupanya tengah pilih pinggan rupanya Pak Ra Shid nie…hehehehe….senang kerja aku…tak payah susah payah nak goda…sendiri pilih…hehehehe…

 ➡ Baca Sini Jika Nak Tahu Perbezaan TV Dahulu & TV Sekarang 🙂

Selesai sudah pencarian barang-barang emakku. Tinggal nak deko-deko je nanti. Yang tu nanti aku cerita lain…

Kbaiiii….

 

8 thoughts on “Cikea memang berhantu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge