REVIEW |SJCAM5000 Wifi

Assalamualaikum….Selamat berhari Isnin yang bluessss….

Harini aku nak buat review tak berbayor 🙂 (baikkan hakak…) Nampaknya fenomena kamera SJCAM semakin menular. Ala korang mesti dah tau kan? Alaa…Action Camera yang cinonet tu…akhirnya dapat jugak setelah berbulan aku riki-riki…kekekeke….

Awalnya aku nak beli Go Pro…tapi harganya murah sangat. So, kita beli yang mahal sikit…tettttt!!!
Dah lama aku usha kamera cinonet ni sebenarnya. Tengok harga GoPro langsung pendam perasaan sebab murah sangatkan..hehehe…
Puas godek-godek orang jual online SJCAM. Banyak rupanya tapi aku terpikat deal ngan Najee dari SJCAM Malaysia. Ada macam-macam jenis SJCAM ni sebenarnya. Ada SJ4000, SJ4000 Wifi dan yang terbaru SJ5000 Wifi. So, aku putuskan nak ambil yang latest, SJ5000 Wifi. 

satu-satunya gambar testing dari SJCAM SJ5000 Wifi….

Tak sabar nak testing banyak gambar lagi. Bertambah licinlah muka ai nanti…tengok depan-depan dah macam hantu kak limah..tetttt!!! 

Yang sado tulah Najee, bos SJCAM Malaysia..hehehehe..Memang senang berurusan ngan Najee ni. Aku wasap dari 2 minggu lepas lagi. Tanya bebagai. Dia pun menjawab bebagai jugak. Lepas 2 minggu baru berkesempatan nak pi kedai Najee di Shah Alam yang diberi nama #theOfizz. Aku prefer amik COD sebab dekat je kan dengan Sungai Buloh. Boleh tanya dia bebagai lagi…keekekekeke…

Kebetulan masa kami pi kedai Najee, kami je customer yang ado. Memang syoklah….
Kalau masuk #theOfizz ni, bukan takat boleh beli SJCAM je…boleh duduk sambil makan minum lagi. Memang syoklah…tapi masa kami pi tu, kebetulan cafe #theOfizz ni tutup pulak. Next timelah datang lagi…memang sempoi…Park Ra Shid kemain memuji cafe ni memang cantik…

Sambil mintak izin nak possing ngan Najee, sambil tu jugak Park Ra Shid sempat promo blog bini dia…keekekekeke…pandai laki den buat promotion blog bini yang comot tu….

Thanks Najee atas layanan yang superb! Tak sabar nak menerokai action camera jenis SJ5000 Wifi ni. Kedai SJCAM #theOizz terletak di tingkat atas sederet dengan Restoran Nasi Lemak Cinta Sayang, Seksyen 13, Shah Alam. 

Kalau korang berkenan, boleh je layari :-

FB : SJCAM Malaysia

P/S : Entri ini bukan nak up ke nak riak ke. Aku takut sangat orang salah faham. Entri ini sekadar pemberitahuan. Sekadar penolongan buat sahabat tentang bisnesnya. Tak mintak duit pun. Aku suka buat review tak berbayar ni (dengan syarat korang bagi aku harga murah sikit atau free produk ke…kekekeke). So, Janganlah korang-korang anggap entri aku ni entri menunjuk. Even aku baca korang beli apa-apa pun aku suka bangat. Itu satu pengetahuan kan? Jangan anggap kaqlin riak tau. Harta dunia…tak lama pun…ok bai 🙂 

11 thoughts on “REVIEW |SJCAM5000 Wifi”

  1. jue ada yg sjcam4000 wifi jer.. nk upgrade gak ke 5k ni.. tp nnti lah.. huhuhu dgr kata sjcam akn keluarkn yg shutter mcm gopro tu

  2. Hi, terima kasih sebab buat blog yg bermanfaat ni. Sy pun bercadang nak beli SJ5000 wifi, so far performance mcm mana? Ada apa2 isu tak?
    Terima kasih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge