Sunglass Aldo Murah Je!

Assalamualaikum…..

Berhari-hari tak menjenguk sini…mood ke laut je ni….

Tapi bila dapat kiriman dari pakwe ni…terus hati berbunga-bunga…..

Aku sebenarnya memang tak pernah beli sunglass yang mahal tapi hati teringinnnnnn sangat nak beli sunglass Rayban tu. Dari dapat bonus tahun lepas sampai dapat bonus ke tahun ni asyik tertunda je nak membeli…barang mahal kan….lagipun aku kan kedekkkk skitt….berbalam-balam hati nak mengeluarkan duit…..tertundalah lagiiii…tunggu bonus tahun depanlah gamaknya…

Seingat aku, sunglass paling mahal yang aku beli adalah seratus lebih. Jenama Rayban tau…tupun gred AAAAAAA…….hahahaha…tapi entah kemana sunglass mata lalat aku tu menghilang…moral of the story…aku memang tak boleh beli cermin mata yang memahal….tak reti menjaga…..

Tapi hati gedik nak jugak sunglass baru. Cari punya cari…akhirnya laju jer jari jemari gemok ni menekan button ‘Beli Sekarang’ ngan Zalora 🙂

Tadaaaaa…..

Pilih punya pilih, hati berkenan dengan sunglass Aldo ni. Aku pilih harga paling murah je di Zalora. Sunglass Aldo ni cuma RM47.00 termasuk posting. Murahkan???Tak kisahlah old fashion ke…janji murahhhh…..

Kasi test ngan bebudak ni dulu……

Baru akak kembang test pulok….Cantik ke Idok???? 😛 

Pengalaman pertama aku beli barang dengan Zalora. Berpuas hatilah sebab cepat dan pantas sampai tak sempat nak cucuk duit kat ATM…tetiba barang dah sampai…huhuhuhu….Lepas ni boleh try lagik…matilanakkkkk….kopakkkk….

P/S : Beli sunglass baru semata nak merentas hutan. Aci tak?…heheheheh…

 

15 thoughts on “Sunglass Aldo Murah Je!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge