Baraan Raya IB Clans

Last kopek cerita pasal raya lagik tau … hehehe …

Aku memang tidak pernah buat konsep open house. Konsep aku sapa nak datang kena call seawal mungkin. Jangan haritu nak datang haritu baru call memang tak dapat nak nolonglah kalau memang aku takde kat hotel aku tu. Janganlah kecam hakak, kalau korang nak beraya hakak asyik memanjang takde jek … ampun maaf dari hakak tau.

Disebabkan saudara mara aku belum beraya lagi, maka buat sekali hadap jek. Walaupun penat tapi meriah kot! Hakak suka ๐Ÿ™‚ Yela … setahun sekali je saudara mara jejak rumah hakak kan …. haruslah sukaa ….

Rumah aku ni seploh kali kemas pun nampak camtu jek … nyampah tau kalau pergi rumah orang lain nampak cantik jerrr … Mak aku kata memang camtu … sebab kita dah selalu hadap rumah kita …Kali ni aku hidangkan nasi pulak. Asyik makan ketupat rendang je kan. Ada Gulai Nenas Ikan masin, Sambal Ikan Bilis Petai, Ayam Goreng, Sambal Belacan & Ulam-ulaman. Sempoiii!!! Eh!eh! kantoi pulak ada ketupat rendang di situ … hehehehe … itu lebihan jer …

Orang yang tiap-tiap tahun tak penah miss datang rumah kita ๐Ÿ™‚

Thanks buat anak manakan Fiza a.k.a Nora Danish sudi balik dari Ipoh semata nak jumpa mak sedara gorjes ni dengan pesanan “Jangan lupa cari anak manakan ipar jauh sikit tau”

Aunty-aunty & kazen-kazen gorjes …

Anak sedara vs Pak Sedara yang dah sama besar …

Sayang korang ketat-ketatย  ๐Ÿ˜€ย 

Abang Kupu-Kupu yang kepala sama giler2 …ย 

Salam Aidilfitri dari waris-waris Ibrahim Lembut & Bibah Lembang. Semoga ada kesempatan bertemu lagi di tahun hadapan.

Maka, tamatlah ceritalah Raya Akak Kembang …. ye ke dah habis??? hehehehe …. ok bai!

 

4 thoughts on “Baraan Raya IB Clans”

  1. sama mcm lya lah..xde konsep open house..sape nk dtg..roger awal2..blh msk..klo roger last minute..mkn biskut kering j la gamaknya…

    cantik rmh akak..
    simple je..

    betol kot..sbb kt duk rmh sendiri..hari2 hadap.. rsa serupa ajer.. bila g rmh org..rsa wowww sgt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge