Open Raya HSK 2016

Maaf ibu-ibu … bapak-bapak … entah macamana pulak boleh tertinggal pulak satu lagi cerita raya hakak. Ampun ya ….

Tak tulis kang … ada pulak yang tanya… Mana cerita kitaorang? huhuhu … maka hakak tetapkan hati untuk menulis last part of Raya Akak Kembang ek.

Tahun ni opis hakak tak buat open-open house dalam opis. Kali ni buat kat dewan Premiera Hotel. Alaaaa … bawah-bawah opis kami jek … turun naik lift seploh kali pun okay jer …

Ada tema pulak tahun ni kekdahnya. Tema open house HSK tahun ni “Raya Di Kampung”. Ala … feeling-feeling macam korang raya kat kampung … hehehehehe …

Sepatutnya dah Tema Raya Ala Kampung ni kenalah pakai ala-ala kain batik/pelekat gitew … tapi hakak taram je baju yang ada. Tupun beli last minit kat Setia City Mall. Maklumlah … raya kan sebulan … baju pun kenalah ada 30 helai … tak gitew … hahahahaha …

Nak tunggu gambar official dari photographer lama norrr … akak tempek je gambar dari ehsan-ehsan kawan-kawan hakak ek …

Sebelum orang ramai datang … baik hakak fefeling Che Ta jap ek 🙂

Che Lin, Che Ti, Che Zie & Che Ka …Hakak dilantik jadi ajk pulak. Maka kenalah bertugas awal bagi menyambut tetamu VVIP. Tetamu pulak adalah staff HSK KL & Seremban je pun … yang VVIP semua kengkawan Big Bos hakak.

Bersama bakal Hajjah. Selamat pergi dan kembali buat Puan Sri Zalina ke tanah suci Mekah. Kemain merah berjahang lipstiks hakak … heheheheCLPG Team

Tumpang aura bakal perantin … hehehe

Peguam hot … power woman … hehehehe

kawan gaduh – kawan luah perasaan – kawan cium molut 🙂

CLPG – Retail – Syariah Dept bergabong ngan Big Bos yang kiut tapi seremmmm 🙂 hehehehe

Semua staff HSK untuk Raya 2016

Esoknya, dept kami pulak buat port luck raya. Selama sebulan raya memang makan je kejenya. Mana tak kembang ….

Masing-masing bawak satu hidangan. Aku bawak buah je … tak sempat nak masak …Jemput makan sambai kembong ye …Department secoit kami. Dengan budak-budak attachment yang memang sporting giler … lihat je pakwe sebelah hakak tu … ajak kami bernasyid pulak …Hakak-hakak maneh …

Semalam, ada mamat tu ngajuk sebab gambar dia tak banyak … kalini kena amik gambar dia jugak … nanti takde orang nak tolong amikkan gambar hakak bila jenjalan nanti …

Okay Bai! …..

2 thoughts on “Open Raya HSK 2016”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge