Kufi Canvas Murah

Misi mencari Kufi Canvas …

Dari awal bulan puasa dok mencari tapi biasalah benda kalau kita nak sangat tu punyalah payah nak jumpa kan. Mesti korang penah rasa camtu … stressss kan !!

So aku decide kena cari secara online jugak ni. Aku jumpalah banyak jugak peniaga Kufi Canvas online. Banyak jugak aku tanya sampai naik malu sebabbb …. beli tak jugak … hehehehe … hakak kan kedekk … hakak nak cari harga yang mampu milik je. Ada yang tak sudi reply hakak punya wasap pun ada … takpelah …

Dalam pencarian aku tu terjumpalah peniaga Kufi online di instagram, Deco Dinding. Yang bestnya, Deco Dinding ni siap letak harga di setiap jualan dia. Senang sikit aku nak refer. Bukan apa … aku tak gemar jenis peniaga yang hanya letak “whatsapp saya untuk harga best”. Hakak kan pemalu. Kang tanya seploh kali tapi hakak tak beli-beli hangpa maroh pulak kan … hakak seganlah camtu. Tapi Deco Dinding tak gitu. Dia layan best je …

Sebab utama nak beli sangat ayat Quran Kufi ni sebab Mak hakak dah bising. Mak kata gantung ayat-ayat quran dalam rumah. Disebabkan kawan-kawan ngan sedara mara nak datang masa raya ritu aku gigih jugaklah mencari.

Korang boleh je usya-usya IG Deco Dinding tu. Macam-macam pattern ada. Antaranya …Kufi Canvas Allah versi comel sangat 🙂Nak buat gambar Raya, kahwin, tunang segalanyalah … boleh je …

Aku dok berkenan yang nilah … tapi kena tunggu 7-10 hari pulak. Hakak tak sabar dek non. Orang dah nak datang ke rumah kan … lagipun takut Mak Enab bising plak nanti … benda lain boleh beli … ayat quran pun tak terbeli-beli …
Maka hakak pun pilihlah Kufi Canvas yang avalaible yang boleh sampai ke pintu rumah hakak dalam masa sehari je … Cantik kan … Hakak suka sangat. Deal ngan Deco Dinding pun best. Dia layan je soklan-soklan meraban hakak tu … hehehehe …

Selamat dah di gantung Kufi Canvas Ayat Kursi (30″x30″). Mak Enab tengok pun senyum lebar je ….

Hakak memang puas hati. Baru boleh lena tidur. Tengah kumpul duit nak beli untuk bilik-bilik pulak.

Sapa berkenan boleh follow IG Deco Dinding atau whatsapp 012 3302032 untuk sebarang tempahan ataupun pertanyaan.

 

4 thoughts on “Kufi Canvas Murah”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge