Shell Out Geng Gading 79

Mini Reunion budak-budak Gading tahun 79.

Memasing tak sabar nak tunggu reunion kami bulan 5 nanti, maka memasing ajak ber ‘shell out’ dulu kat kedai kawan kami jugak.

Kebanyakkan geng sekolah aku, tinggal di kawasan Sungai Buloh jugak. Semua setia dengan Sungai Buloh tercinta. Ada gak yang duduk jauh sanggup datang join.

Kami ber ‘shell out’ di kedai kawan sekolah kami jugak, Azrai a.k.a Barai di Restoran Pishang Emas. Nak support bisnes kawan-kawan gak kan …

Barai siap sediakan khemah khas buat budak-budak Gading 79.

Inilah Mael dan isterinya Anjer selaku ketua rombongan aktiviti ‘shell out’ kami.

Rasa glamerlah si Mael tu dikelilingi bekas gadis-gadis hot satu ketika dahulu  :mrgreen:

Mas jugak salah sorang orang kuat aktiviti ‘shell out’ kami. Teringat masa sekolah dulu balik kampung Mas kat Tanjung Karang. Punyalah jakun tengok sawah padi … hehehehe …

Biasalah … Geng Copy Paste yang takleh berenggang …

Jangan marah GCP yang lain, kami ada ahli baru … kekekeke …

Ismaria, sahabat aku dari sekolah rendah lagi. Memang dari sekolah aku suka menyelit ngan dia sebab takut orang buli … hehehehe …

Musliha pun kawan aku dari sekolah rendah sampai ke hari ni …

Gambaq ngan perantin … hehehe …

Wanita-wanita yang pernah hot kat Gading satu ketika dahulu … hahahaha … tipu jer …

Jom makan! Aku pilih ‘shell out’ Set A berharga RM35. Cukup untuk makan 2 orang yang kuat makan cam Akak Kembang & Abang Kembong …

Antara family Gading 79 yang join ‘shell out’ di Pishang Emas 🙂

Para Suami bergabung ngan budak Gading 79

Yang bertopi coklat tulah tokey Restoran Pishang Emas. Terima kasih Barai sudi layan kerenah kami yang giler-giler remaja. Pada sesiapa yang sedang tercari-cari Shell Out di Sungai Buloh dengan harga yang berpatutan bolehlah ke Restoran Pishangg Emas.

Alamat Restoran Pishangg Emas :-

No. 9G, Dataran Putri                                                                                 Jalan Aman Damai  H U17/M                                                                 Seksyen U17, Aman Putri                                                                          40160 Shah Alam                                                                                 Selangor Darul Ehsan

Azrai : 019 2141662

 

6 thoughts on “Shell Out Geng Gading 79”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge