Kamera Canon 650D Untuk Dijual

Kamera Canon 650D ni saya beli masa tahun 2013. Biasalah…masa tu tengah masyukkk…pastu trend orang sibuk pakai kamera jenis DSLR pulak. Akupun tergedik-gediklah nak pakai DSLR kan…bila dah lama-lama rasa semak pulak nak hangkut DSLR ni. Dah teringin nak pakai kamera yang kecik pulak…huhuhuhu…

Setelah berfikir beribu kali, aku dengan rasa rendah diri…mahu meng let go kan kamera Canon 650D aku ni. Kamera Canon 650D ni best sebenarnya. Dahlah touch screen…boleh diputar-putar pulak screen dia. Memang syokkkklahhh kalau reti guna. Malangnya aku ni, dahlah jarang guna…tak pandai pakai pulak tu…huhuhuhuhu…rugi…rugi….baik aku jual je…

Kalau ada sesiapa yang berkenan, bolehlah komen entri ini atau whatsapp aku di 013 4235479 🙂 Sapa cepat dia dapat.

Pengumuman : Harap maklum bahawa kamera tersebut di atas telahpun dijual. Harap maaf dan terima kasih 🙂

Menarik Tertarik >> Dapatkan Telefon Pintar Dengan Harga Menarik Di Maxis