Pengalaman Pertama di iCity, Shah Alam

Korang pernah tengok bandar cahaya lampu?Hah…ni aku nak syorkan korang pi i-city kat Shah Alam..alaa…belakang pintu UITM Shah Alam…senang jek nak cari…tempat ni glamer sekarang..aku pun tak tau pd mulanya…ni gara2 adik2 aku dah plah..aku jeles..terus merengek ngan Encik Suami..nak pegi gak..Sekali tu dalam Facebook..ramai gak kengkawan dah pegi i-city…tempat ni sesuai untuk aktiviti seisi keluarga…tu untuk yang dah berkeluarga..tapi untuk yang belum berkeluarga…leh gak bawak pakwe2..makwe2..tapi kat situ cuaca panaslah skit walalupun malam…yelah…dah disirami cahaya bergemerlapan kan…so, maner aweks2 yg byk songeh tu lebih baik jgn bawak ler…Tempat ni memang happening…jejak jek kaki kat situ korang akan teruja…sangat cantik dengan lampu yang beraneka ruper…aku cari gak lampu2 tu kat kedai2 yang aku pernah pi survey untuk umah aku kan…tapi takder…kot kalau ader…nak gak aku letak kat laman aku yang sekangkang kera tu….kikikikikiki….

Cantik tak? Cantik kan….berapa pulak kos letrik yang kerajaan tanggungkan? Sib baik FOC jek masuk situ..aku rase tak lama lagi kena bayar kot..pasal bil letrik melambong…kikikikiki….so, sebelum terlambat baik korang pergi..