Coach..Kegilaan Setiap Wanita

Tajuk memang tajuk makan hati namanya. Memang Coach sedang diminati ramai wanita abad ini. Aku sendiri tak pasti kenapa Coach menjadi kegilaan setiap wanita. Walaupun harga mencecah ribuan ringgit tapi orang masih mampu membelinya.

Teringat masa ke JPO tahun lepas, sedikit tidak terdetik untuk aku singgah ke butik Coach yang sememangnya penuh wanita-wanita yang penuh poketnya. Aku plak lalu dengan berlagaknya tanpa singgah. Tapi mula nganga bila sepupu sepapat bawak sorang 2 paper bag Coach. Walaweeei…aku terkesima beb! Menyesal tak sudah sampai ke hari ini. Orang kata design beg Coach di JPO tu adalah old season..tu sebab murah.

Lagipun aku ni jenis tak pandai jaga beg. Tak sampai sebulan pasti hancus nanti. Tapi bila aku jadi jatuh cinta dengan Coach sebab aku sedang mencari wristlet bagi memudahkan aku mencampakkan handphone, kad dan duit aku dalam satu tempat. Senang dibawa bila waktu lunch. Tapi masih berkira-kira nak membelinya. Mahal kot…dahlah kecik.

Tapi ku abaikan kekedekutan aku bila aku singgah butik Coach di One Utama..ternampak pinky wrislet. Tupun dah dekat 5-6 kali kot aku lalu lalang depan Coach tu. Malu beb…sedar diri duit tak berkepok dalam poket. Bila tengok orang macam ramai je dalam butik Coach tu..baru aku memberanikan diri masuk. Alasan…aku boleh belek-belek harga tanpa diganggu salesman/salesgirl kat situ. Nasib baik harga mampu milik.Ngeee…

Bila dah nampak pinky wrislet tu, aku mula menggedik nak membelinya. Tapi sayang seribu kali sayang, tiada stok. Yang ado display je. Kalau ko bagi aku diskaun 50% untuk display tu confirm aku beli. Takat orang dah belek-belek beribu kali, harga sama jugak baik tak payah. Aku masih boleh tahan nafsu icon smile Coach..Kegilaan Setiap Wanita

IMG 20140208 WA0007 Coach..Kegilaan Setiap Wanita

Motif utama nak ke Pavillion adalah Coach. Ngeee!!Gembira hati makcik dapat Wrislet Coach idaman hati. #wishlist pertama untuk 2014 telah tercapai. Tak dapat beli yang ribu riban, yang ratus-ratus pun jadilah.

20140208 163719 e1392112699659 Coach..Kegilaan Setiap Wanita

Nasib baik anak dara ni tak merengek sama….kalau tak habislah babah dia….

20140208 201507 Coach..Kegilaan Setiap Wanita

Wristlet Pinky Coach Idaman Wanita Macam Saya icon smile Coach..Kegilaan Setiap Wanita

Niat membeli adalah untuk kepuasan diri sendiri. Hasil penat lelah bekerja.

Next #wishlist ialah sling beg Coach pulak…tu pasal orang tua selalu pesan, jangan tak suka-suka…lama-lama jadi suka….

 

Share this:
email Coach..Kegilaan Setiap Wanita su Coach..Kegilaan Setiap Wanita digg Coach..Kegilaan Setiap Wanita fb Coach..Kegilaan Setiap Wanita twitter Coach..Kegilaan Setiap Wanita

About Alin Marlini

Perjuangan hidup yang tiada tentunya. Hanya Allah yang bisa menentukan segalanya. Redha dengan segala ujian Allah.
This entry was posted in Fashion & Style and tagged , , , . Bookmark the permalink.

20 Responses to Coach..Kegilaan Setiap Wanita

  1. normi says:

    waaawaaa…bestnya dpt yg diidamkan…heheee…cunn
    normi recently posted..bowling day…My Profile

  2. ziana says:

    Hebat lin..hebat..
    ziana recently posted..KUALA KEDAH..My Profile

  3. ibulala says:

    aah kan. pelik bin hairan. byk betul duit dorang ni kan beli coach. klw beli online x nak ke. kat online pun cantik cantik.

  4. diana says:

    telan air liur saya tengok..heheh

  5. rezeki tu :)
    Farisya Anastasyia recently posted..Keropok Lekor Sedap Di TerengganuMy Profile

  6. Myra jay says:

    Myra suka giler coach tp tu la setakar suka jela nak beli xmampu lg.hheee
    cantik wristlet tu, ai likeeeee
    Myra jay recently posted..Mega Giveaway di blog Celoteh MJMy Profile

  7. Izwa says:

    Kihkihkih….biar old fesyen asalkan coach..<~~~~ sedap kan hati sendiri sebab Abah belikan dari JPO dgn design hati dia…(sila bygkan design lelaki umur 57 tahun…kekekekekekekekekeeee….)
    Izwa recently posted..Rezeki AnakMy Profile

  8. akubiomed says:

    Terkejut ada tas tangan berjenama berharga beribu ringgit.
    akubiomed recently posted..Apa lelaki mahu dan apa wanita nakMy Profile

  9. Dr Singa says:

    tak ada amoi yang kata ‘ no picture !! dalam butik?!

  10. Traditional and western designs can be brought from quite a few shops; or these days there is certainly so much offered on-line. Just commit some time organizing your outfits and quickly you’ll be making your own personal trends in muslim style.

  11. Liza Razak says:

    yeay…lepas ni boleh sis beli handbag pulak !! beg coach season yg baru ni byk yg cantik2 :)
    Liza Razak recently posted..Happy 1st Birthday Iris Malika !My Profile

  12. i lovin it too…pas pantang nak mintak reward kat suami..:)
    Mummy Adriana recently posted..I’m back!My Profile

  13. Farid Laham says:

    wah bestnye dpt hehe
    Farid Laham recently posted..Beramal Bersama Projek Iqra’My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge