«

»

Feb 17

Coach..Kegilaan Setiap Wanita

Tajuk memang tajuk makan hati namanya. Memang Coach sedang diminati ramai wanita abad ini. Aku sendiri tak pasti kenapa Coach menjadi kegilaan setiap wanita. Walaupun harga mencecah ribuan ringgit tapi orang masih mampu membelinya.

Teringat masa ke JPO tahun lepas, sedikit tidak terdetik untuk aku singgah ke butik Coach yang sememangnya penuh wanita-wanita yang penuh poketnya. Aku plak lalu dengan berlagaknya tanpa singgah. Tapi mula nganga bila sepupu sepapat bawak sorang 2 paper bag Coach. Walaweeei…aku terkesima beb! Menyesal tak sudah sampai ke hari ini. Orang kata design beg Coach di JPO tu adalah old season..tu sebab murah.

Lagipun aku ni jenis tak pandai jaga beg. Tak sampai sebulan pasti hancus nanti. Tapi bila aku jadi jatuh cinta dengan Coach sebab aku sedang mencari wristlet bagi memudahkan aku mencampakkan handphone, kad dan duit aku dalam satu tempat. Senang dibawa bila waktu lunch. Tapi masih berkira-kira nak membelinya. Mahal kot…dahlah kecik.

Tapi ku abaikan kekedekutan aku bila aku singgah butik Coach di One Utama..ternampak pinky wrislet. Tupun dah dekat 5-6 kali kot aku lalu lalang depan Coach tu. Malu beb…sedar diri duit tak berkepok dalam poket. Bila tengok orang macam ramai je dalam butik Coach tu..baru aku memberanikan diri masuk. Alasan…aku boleh belek-belek harga tanpa diganggu salesman/salesgirl kat situ. Nasib baik harga mampu milik.Ngeee…

Bila dah nampak pinky wrislet tu, aku mula menggedik nak membelinya. Tapi sayang seribu kali sayang, tiada stok. Yang ado display je. Kalau ko bagi aku diskaun 50% untuk display tu confirm aku beli. Takat orang dah belek-belek beribu kali, harga sama jugak baik tak payah. Aku masih boleh tahan nafsu icon smile Coach..Kegilaan Setiap Wanita

IMG 20140208 WA0007 Coach..Kegilaan Setiap Wanita

Motif utama nak ke Pavillion adalah Coach. Ngeee!!Gembira hati makcik dapat Wrislet Coach idaman hati. #wishlist pertama untuk 2014 telah tercapai. Tak dapat beli yang ribu riban, yang ratus-ratus pun jadilah.

20140208 163719 e1392112699659 Coach..Kegilaan Setiap Wanita

Nasib baik anak dara ni tak merengek sama….kalau tak habislah babah dia….

20140208 201507 Coach..Kegilaan Setiap Wanita

Wristlet Pinky Coach Idaman Wanita Macam Saya icon smile Coach..Kegilaan Setiap Wanita

Niat membeli adalah untuk kepuasan diri sendiri. Hasil penat lelah bekerja.

Next #wishlist ialah sling beg Coach pulak…tu pasal orang tua selalu pesan, jangan tak suka-suka…lama-lama jadi suka….

 

20 comments

Skip to comment form

  1. normi

    waaawaaa…bestnya dpt yg diidamkan…heheee…cunn
    normi recently posted..bowling day…My Profile

  2. ziana

    Hebat lin..hebat..
    ziana recently posted..KUALA KEDAH..My Profile

  3. ibulala

    aah kan. pelik bin hairan. byk betul duit dorang ni kan beli coach. klw beli online x nak ke. kat online pun cantik cantik.

  4. diana

    telan air liur saya tengok..heheh

  5. Farisya Anastasyia

    rezeki tu :)
    Farisya Anastasyia recently posted..Keropok Lekor Sedap Di TerengganuMy Profile

    1. Alin Marlini

      hehehehe

  6. Myra jay

    Myra suka giler coach tp tu la setakar suka jela nak beli xmampu lg.hheee
    cantik wristlet tu, ai likeeeee
    Myra jay recently posted..Mega Giveaway di blog Celoteh MJMy Profile

    1. Alin Marlini

      ala myra…kak alin pun dok mengumpul..mengecek nak dapatkan wristlet tu…

  7. Izwa

    Kihkihkih….biar old fesyen asalkan coach..<~~~~ sedap kan hati sendiri sebab Abah belikan dari JPO dgn design hati dia…(sila bygkan design lelaki umur 57 tahun…kekekekekekekekekeeee….)
    Izwa recently posted..Rezeki AnakMy Profile

    1. Alin Marlini

      hahahaha…faham2 citarasa abah2 n…tapi pandai jugak dia belikan cap Coach ek…hehehe

  8. akubiomed

    Terkejut ada tas tangan berjenama berharga beribu ringgit.
    akubiomed recently posted..Apa lelaki mahu dan apa wanita nakMy Profile

    1. Alin Marlini

      beg lelaki lg mahal

  9. Dr Singa

    tak ada amoi yang kata ‘ no picture !! dalam butik?!

    1. Alin Marlini

      takde…gambar ambil dengan secepat kilat…hehehe

  10. baju muslim murah

    Traditional and western designs can be brought from quite a few shops; or these days there is certainly so much offered on-line. Just commit some time organizing your outfits and quickly you’ll be making your own personal trends in muslim style.

  11. Liza Razak

    yeay…lepas ni boleh sis beli handbag pulak !! beg coach season yg baru ni byk yg cantik2 :)
    Liza Razak recently posted..Happy 1st Birthday Iris Malika !My Profile

    1. Alin Marlini

      tgh ligat kumpul duit liza….bertahun tu…hehehe

  12. Mummy Adriana

    i lovin it too…pas pantang nak mintak reward kat suami..:)
    Mummy Adriana recently posted..I’m back!My Profile

    1. Alin Marlini

      hehehehe…sila mintak

  13. Farid Laham

    wah bestnye dpt hehe
    Farid Laham recently posted..Beramal Bersama Projek Iqra’My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge