«

»

Feb 18

Menu Breakfast Diet Atkins #003

Sebenarnya macam-macam jenis breakfast kita boleh variasikan sarapan pagi terutama dalam penggunaan telur dan sosej.

Tapi aku jenis malas. Nak mudah jek. Janji kenyang perut.

Klik Sini Untuk Teknik Kurus Dengan Atkins

Menu Breakfast Diet Atkins

Oregano Omelette + Sosej

Bahan-bahan :

  • 1 biji telur
  • sedikit oregano
  • sedikit lada sulah
  • sedikit lada hitam
  • sosej
  • sedikit olive oil

Cara-cara :

Panaskan pan dengan olive oil. Masukkan telur mata. Taburkan oregano, lada sulah, lada hitam dan garam. Kemudian golekkan-golekkan sosej atas pan tersebut. Siap :)

7 comments

Skip to comment form

  1. izwa

    ala..kenyang ke ni?
    izwa recently posted..Meraikan DiaMy Profile

    1. Alin Marlini

      tak…hehehe

  2. suriaamanda

    kalau SA makan ni je memang x cukup ni Alin….
    suriaamanda recently posted..Majalah Hiburan, Komik dan Kenangan Silam….My Profile

    1. Alin Marlini

      memang tak cukup tp tahan je..hehehe

  3. Mummy Adriana

    alahaiiiii rasa macam tak kenyangggggg :P hihihi
    Mummy Adriana recently posted..I’m back!My Profile

    1. Alin Marlini

      nak slim kena tahan

  4. aqmalfaiz

    Selain usaha dengan atkins, ade jugak strategi untuk ‘didik’ badan kita supaya membina otot instead of lemak dari apa yang kita makan. Kena consume banyak omega 3 (minyak ikan, avocado)
    aqmalfaiz recently posted..Strategi Diet – Nutrition PartitionMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge